Tevfik Göksu namaz fotoğrafıyla ilgili sessizliğini bozdu! Eleştirilere sert cevap

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, geçtiğimiz günlerde canlı yayın arasında namaz kılarken çekilen görüntüsüyle gündem olmuştu. Göksu eleştirilere çok sert cevap verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayın arasında çekilen namaz fotoğrafıyla gündeme gelmişti.

Göksu sessizliğini bozdu ve eleştirenlere sert tepki gösterdi. Ayrıca fotoğrafı sızdıran kişiye de tepki gösterdi.

Tevfik Göksu namaz fotoğrafıyla ilgili sessizliğini bozdu! Eleştirilere sert cevap

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a konuşan Göksu, reklam yapmadığını ve fotoğrafın çekildiğinden haberi olmadığını söyledi.

Göksu fotoğraf için “Oraya bizimle birlikte gelen birinin münasebetsizliği... Başka bir şey değil” ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan da köşesinde, Göksu'yu yıllardır tanıdığını ve yıllardır beş vakit namazını kılan biri olduğunu söyledi.

Tevfik Göksu namaz fotoğrafıyla ilgili sessizliğini bozdu! Eleştirilere sert cevap ile ilgili etiketler Tevfik Göksu namaz fotoğraf
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.