Teşkilat'taki halini unutun! Çağlar Ertuğrul rolü için 15 kilo aldı

Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşiklat dizisinde hayat verdiği Serdar karakteriyle izleyici karşısına çıkan Çağlar Ertuğrul yeni projesi için kilo aldı. Blu TV'de yayınlanacak olan yapım için kilo alan Çağlar Ertuğrul'un kilolu halini görenler hayrete düştü.

Teşkilat dizisinde 2 sezon boyunca 'Serdar Kılıçarslan' rolüne hayat veren Çağlar Ertuğrul'un diziye veda etmesi herkesi üzmüştü. 34 yaşındaki oyuncu yeniden sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

INSTAGRAM'DAN KİLOLU HALİNİ PAYLAŞTI


BluTV’nin orijinal dizisi Magarsus'ta yer alacak olan yakışıklı oyuncu, kilo aldı. Rolü için bambaşka bir görünüme kavuşan Ertuğrul'un son halini görenler şaşkına döndü. Göbeği oldukça belirginleşen oyuncu kilolu halini Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.


Bir süre önce oyuncunun yeni projesi için kilo almaya çalıştığı haberleri gündeme gelmişti. Kilo almak için çabalayan oyuncu, yaptığı paylaşıma “15 kilo almadan önce son pozlar” notunu düşmüştü.

İşte Çağlar Ertuğrul'un kilolu hali...

Teşkilat'taki halini unutun! Çağlar Ertuğrul rolü için 15 kilo aldı

 

Teşkilat'taki halini unutun! Çağlar Ertuğrul rolü için 15 kilo aldı ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.