Teşkilat yeni bombasını Savaşçı dizisinde buldu! Oyuncunun transferini böyle duyurdular! İşte o isim

TRT 1'in geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi Teşkilat yeni oyuncuların katılmasıyla birlikte güçlü bir şekilde geliyor. Diziye son transfer Fox'un Savaşcı dizisinden geldi.

Beni Affet günlük dizisiyle adını duyuran ve sonrasında Savaşçı dizisinde Teğmen Çiğdem Ülgen'i canlandırarak kariyer basamaklarını hızla tırmanan oyuncu Gaye Turgut Evin yeni sezonda Teşkilat dizisinde rol alacak. Kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren oyuncunun diziye katılmasıyla birlikte gelecek sezona damga vuracak bir dizinin müjdesi verilmiş oldu.

"TEŞKİLAT'IN YENİ BOMBASI SAVAŞÇI'DAN!"

Teşkilat dizisi gelecek sezon hazırlıklarına son hızla devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu yeni isimlerin katılmasıyla daha da güçlendi. Son olarak Gaye Turgun Evin kadroya dahil oldu.

Gaye Turgut Evin'den bebekli paylaşım

Yakın zamanda anne olan ve sosyal medyada da ilgi gören Gaye Turgut Evin hakkında bilmeniz gereken ve onu daha yakından tanımanızı sağlayacak birkaç detay bulunuyor. İşte Gaye Turgut Evin'le ilgili bilmeniz gerekenler!

Gaye Turgut Evin - Diziler.com

GAYE TURGUT EVİN KİMDİR?

Tiyatroyla ilgilenmeye anaokulunda başladı. Bayrağımızın Gölgesinde oyunuyla MEB'den başarı ödülü aldı. Profesyonel oyunculuğa 13 yaşında başladı. Üniversitede kısa filmlerde hem reji hem de oyuncu olarak çalıştı. Üniversitede oyunculuk bölümünü tam burslu kazanan Evin, aynı yıllarda sinema bölümünde de çap yaptı.


Henüz talebeyken oyuncularının tamamının cezaevi mahkumlarından oluştuğu, Ümraniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nun sahnelediği Duvarların Dili adlı oyunda rol alan tek profesyonel oyuncu oldu. Bu rolüyle program ve köşe yazılarına konu oldu.

Teşkilat yeni bombasını Savaşçı dizisinde buldu! Oyuncunun transferini böyle duyurdular! İşte o isim ile ilgili etiketler TRT 1 Savaşçı gaye turgut evin kimdir teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.