Teşkilat ne zaman başlıyor? Teşkilat dizisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor?

Teşkilat ne zaman başlıyor? Ekranların yeni sezon dizilerinden biri olan Teşkilat için sonunda beklenen gün geldi. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile göz dolduran Teşkilat hakkında tüm detayları sizler için paylaştık. Peki, Teşkilat dizisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor?

Ekranların en gözde dizilerinden biri olması beklenen ve hikayesi ile göz kamaştıran Teşkilat dizisi sonunda başlıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntülerle beraber MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmelerinde yer alacağı Teşkilat dizisi izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor.

TEŞKİLAT NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Teşkilat dizisi 7 Mart 2021 Pazar akşamında saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında başlıyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Mesut Akusta’nın oynadığı Teşkilat dizisi 1. bölümü Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanyor.

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

Çağlar Ertuğrul - Serdar,
Deniz Baysal - Zehra,
Ezgi Eyüboğlu - Ceren
Tuncer Salman - Hakkı Dayı
Mesut Akusta - Mete,
Ezgi Şenler - Pınar
Eneshan Nalbant
Atılay Uluışık
Nihat Altınkaya - Hulki
Mehmet Usta - Zayed Fadi
Serdar Yeğin - Uzay
Pervin Ünalp
Bora Karakul
Volkan Polat Yiğit
Erdem Alpyürük
Hilal Anay
Mert Karabulut
Feray Darıcı
Ahmet Uğur Say - Gürcan
Yavuz Bingöl - Adem Seyhan

 

Teşkilat ne zaman başlıyor? Teşkilat dizisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? ile ilgili etiketler TRT teşkilat Teşkilat dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.