Teşkilat dizisinin yeni bölümüne Özel Operasyon Taburu damga vuracak!

TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi 9 Mayıs'ta ekrana gelecek olan 10. bölümüyle nefes kesecek. Diziye İçişleri Bakanlığı'na bağlı Özel Operasyon Taburu damga vuracak.

Her Pazar akşamı Türkiye'nin birinci kanalı TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisi 9 Mayıs akşamı ekrana gelecek yeni bölümüyle nefesleri kesecek.

Teşkilat 10. son bölümde; Suriye'nin güneyinde bulunan Türk konvoyuna yapılan saldırının intikamı için bölgeye inen kahramanların Jandarma Özel Harekat birlikleriyle muhteşem bir operasyona imza atacak.

Pazar günlerinin en çok izlenen dizisinde İçişleri Bakanlığı'nın desteğiyle birlikte Türkiye'nin gerçek kahramanları da rol alıyor. Aksiyon sahnelerinde İçişleri Bakanlığı'na bağlı Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı'na başlı Özel Operasyon Taburları yer alan Teşkilat'ın 10. son bölümünü izlemek için 9 Mayıs Pazar günü TRT ekranının karşısında olmalısınız.

CEREN’İN YENİ GÖREVİ EKİBİ DEŞİFRE ETMEK

Ekip fotoğraflarını çeken kişiyi yakalayıp karargâhta sorguya alır. Kurulan oyunla Ceren’in deşifre olmadığına ikna edilir. Bu sırada Şef, Ceren’e yeni görevini ileterek Serdar’ın başında olduğu ekibin deşifre edilmesini ister.

SERDAR VE ZEHRA’NIN ZORLU KAÇIŞ PLANI

Uçaktaki arızanın sabotaj kaynaklı olduğunun kesinleşmesi üzerine Fadi’nin peşlerinde olduğunu anlayan Serdar ve Zehra, ülkeyi bir an önce terk etmeleri gerektiğine karar verirler. Stefanos’un adamlarıyla birlikte otele gelmesiyle Yunanistan’dan çıkmak için zorlu bir kaçış planı uygulamaya konur.

Teşkilat'ın konusu ne: Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür… Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getirecek. Teşkilat her pazar TRT 1'de!

 

Teşkilat dizisinin yeni bölümüne Özel Operasyon Taburu damga vuracak! ile ilgili etiketler TRT 1 Teşkilat dizisi teşkilat 10. bölüm teşkilat 10. son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.