Teşkilat dizisinin rakibi belli oldu! Fox Tv Pazar akşamları için tercihini kullandı! İşte o dizi!

Yeni sezon tüm diziler için çok sert geçeceğe benziyor. Geçtiğimiz sezon Pazar akşamları yayınlanan diziler içinde birinciliği kaptırmayan Teşkilat dizisine yepyeni bir rakip geldi. Menajerimi Ara, Kefaret ve Arıza gibi diziler ekarte eden dizinin yeni rakibi ise Fox Tv'den geldi.

Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya gibi oyuncuların yer aldığı Teşkilat ilk sezonuyla muhteşem reytingler elde etmişti. Diğer dizilerin Pazar akşamları reytinglerde yerlerde sürünmesinin nedeni Teşkilat'ın senaryosu ve oyuncu kadrosunun yanısıra TRT 1'in yayın günü tercihi de önemli bir rol oynamıştı.

Teşkilat ile yeni yayın döneminde rekabet etmenin zor olduğunu bilen Fox Tv bu sezon Pazar akşamı dizisini belirledi. Buna göre Teşkilat'ın yeni rakibi Uzak Şehrin Masalı oldu. Geçtiğimiz sezon Menajerimi Ara, Kefaret ve Arıza gibi diziler Teşkilat ile girdikleri reyting savaşında mağlup olmuşlar ve ardından kısa bir süre sonra yayından kaldırılmış ya da final yapmışlardı.

Özelilkle Teşkilat'a yeni katılan Gürkan Uygun gibi oyuncuların yeni yayın döneminde de dizinin reytinglerde zirveyi kaptırmayacağını düşündürüyor. İzleyiciler ise dizinin yeni yayın dönemi tarihini iple çekiyor.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı Uzak Şehrin Masalı, 12 Eylül Pazar akşamı ilk bölümü ile yayında olacak.

Teşkilat dizisinde ise ikinci sezon başlama tarihi henüz netleşmedi. Dizinin yeni sezonu için ilk fragman yayınlandı. Gürkan Uygun’un da yer aldığı fragman bir hayli etkileyici oldu.

Mesut Akusta’nın beyin kanaması geçirmesi ve bir süre dinlenmek durumunda olmasının yanı sıra; dizinin iki yönetmeninin koronavirüse yakalanması nedeniyle bir süre set durdu. Bu gelişme nedeniyle de dizinin yayın tarihi biraz gecikecek. TRT1’den yapılan duyuruda net bir tarih verilmedi ama yakında başlayacağı iletildi.

Teşkilat dizisinin rakibi belli oldu! Fox Tv Pazar akşamları için tercihini kullandı! İşte o dizi! ile ilgili etiketler TRT 1 Fox TV TRT teşkilat uzak şehrin masalı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.