Teşkilat dizisinden ayrılacağı konuşulan Çağlar Ertuğrul'un akıbeti belli oldu

5 Kasım'da verilen 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde yaptığı konuşma ile sosyal medyada tepki alan 34 yaşındaki oyuncu Çağlar Ertuğrul'un rol aldığı Teşkilat dizisinden ayrılacağı konuşuluyordu. Herkes tarafından 'Teşkilat dizisi Serdar ölüyor mu?' sorusunun yanıtını ararken dün akşam ekrana gelen son bölüme izleyici rahat bir nefes aldı. İşte detaylar...

Çağlar Ertuğrul son anda bir manevra yaptı. Antalya’daki Altın Portakal ödüllerinde Tamer Karadağlı’nın ödül verdiği Nihal Yalçın’ın sözlerini kesme girişimini ti’ye alan Ertuğrul niyetinin sadece espri yapmak olduğunu söyledi.


Çağlar Ertuğrul, Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı konuşma esnasında arkasını dönerek “Birisi mimik yapıyor sandım arkamda” dedi. Bu sözlerin apaçık bir şekilde Tamer Karadağlı’ya yönelik olduğu belliydi. Aslında genç oyuncu Ertuğrul bir espri yapmış ve izleyenleri gülümsetmişti.

Bu espriye gülenlerin yanında tepki gösterenlerde oldu. Tamer Karadağlı üzerinden gelen ilk tepki sonrasında sosyal medyada Teşkilat dizisinde karşın bir boykot başlatıldı. Ancak Çağlar Ertuğrul ve Tamer Karadağlı ikilisinin açıklamaları bu tepkilerin biraz azalmasına sebebiyet verdi.


TEŞKİLAT DİZİSİNDE YER ALIP ALMAYACAĞI MERAK KONUSU OLMUŞTU

Son olarak 12 Aralık Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin 26. bölümünde bu tepkilerden eser kalmadığı görülmüş oldu. Teşkilat dizisinin yeni bölümünde yine yüksek performans sergileyen ve Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul’u ekranları başında görenler rahat bir nefes aldı.

Eleştirilerden rahatsızlık duyduğunu belirten Ertuğrul, “Benim trollüklerimi bilen bilir, Tamer Abi’yi de çok severim ve sayarım. Onun işleriyle büyüdük ama iki espri yapamayacaksak yaşamayalım! Komik bulmazsınız o ayrı ama bir laf için kimilerinin çirkin ithamları çok alakasız” sosyal medyadaki tepkilere dikkat çekti.

Tamer Karadağlı da Ertuğrul’un sözlerine karşılık, “Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık söz konusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum.” dedi.

Tamer Karadağlı’nın da konuyu espri olarak algılaması üzerine de bu olay sosyal medyada tamamen kapanmış oldu.

 

 

Teşkilat dizisinden ayrılacağı konuşulan Çağlar Ertuğrul'un akıbeti belli oldu ile ilgili etiketler Çağlar Ertuğrul Tamer Karadağlı pantene altın kelebek Altın Kelebek Ödülleri teşkilat trt1 ödül töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.