Teşkilat Dizisinde Kahraman Sevdiğini Kurtardı! O Sahneye Herkes Düştü

Pazar akşamlarının rekortmen dizisi Teşkilat 57. bölüm fragmanıyla adeta fırtına estirdi. Murat Yıldırım ve Deniz Baysal'ın başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümünde Zehra'yı kurtarma operasyonu nefes kesti. Öte yandan Zehra'yı da kimin kaçırdığı ortaya çıktı. İşte Teşkilat yeni bölüm gelişmeleri...

Aksiyon dolu sahneleriyle Pazar akşamları TRT 1 izleyisini ekran başına kilitleyen Teşkilat 57. bölümüyle yine nefes kesecek. Yeni sezonunda reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan diziye Murat Yıldırım'ın da dahil olmasıyla ilgi kat be kat arttı.

Başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin ve Ahmet Uğur Say gibi usta isimlerin yer aldığı Teşkilat yeni bölümlerinde bomba gelişmeler yaşanıyor.

Damla Çolbay'ın oynadığı Zehra'yı Sarı Kafa'nın kaçırdığının ortaya çıkmasıyla birlikte Ömer Atmaca'nın da kurtarma operasyonu başladı. Ve Teşkilat yeni bölüm fragmanında Ömer'in Zehra'yı kurtardığı ve kucağında taşıdığı sahneler hayranlarını sevince boğdu.

İşte Teşkilat 57. bölüm fragmanı...

 

 

 

Teşkilat Dizisinde Kahraman Sevdiğini Kurtardı! O Sahneye Herkes Düştü ile ilgili etiketler Teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.