Teşkilat Dizisi İzleyicilerine Büyük Sürpriz! Mahmut Paşa Diziye Dahil Oluyor! Memati Sonrası Büyük Sevinç

Geçtiğimiz sezon TRT ekranlarında yayınlanan, izleyici tarafından çok sevilen Teşkilat dizisine bomba isimler geliyor. Teşkilat dizisinin yeni sezonda yapacağı değişikliklerden biride yönetmen koltuğu olacak. Geçtiğimiz sezon Hakan Kırkavaç'ın yerine yeni sezonda, Vatanım Sensin, Kırımlı, Kurşun, Yüzleşme, Türk Pasaportu ve Son Yaz dizi ve sinema filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Burak Arlıer’in geçeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon TRT ekranlarında yayınlanan, izleyici tarafından çok sevilen Teşkilat dizisine bomba isimler geliyor. Teşkilat dizisinin yeni sezonda yapacağı değişikliklerden biride yönetmen koltuğu olacak. Geçtiğimiz sezon Hakan Kırkavaç'ın yerine yeni sezonda, Vatanım Sensin, Kırımlı, Kurşun, Yüzleşme, Türk Pasaportu ve Son Yaz dizi ve sinema filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Burak Arlıer’in geçeceği öğrenildi.

Teşkilat Dizisi İzleyicilerine Büyük Sürpriz! Mahmut Paşa Diziye Dahil Oluyor! Memati Sonrası Büyük Sevinç

Geçtiğimiz sezon Pazar akşamları izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi 14 bölüm yayınlanmış ve sezon finali yapmıştı. Aksiyon dolu sahneleri ile izleyici tarafından çok sevilen dizinin kadrosuna yeni sezonda bomba gibi isimlerin katılacağı açıklandı.

Teşkilat Dizisinin Konusu

Milli İstihbarat Teşkilatında çalışan bir grup vatanseverin, hayatlarından vazgeçerek kendilerini görevlerine adayan kişilerin, vatan uğruna verdikleri savaşı konu edinen dizinin senaristi Teşkilat yazı grubudur.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal Yurtcu, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Nihat Alptuğ Altınkaya, Serdar Yeğin ve Ahmet Uğur Say'ın yer aldığı dizi ilk olarak 7 Mart 2021 akşamı ekranlara gelmişti. Diziden ayrılan bazı karakterlerin yanı sıra yeni sezonda izleyiciyi çok sevindirecek isimlerin kadroya dâhil edileceği açıklandı.

Teşkilat Dizisine Yeni Sezonda Kimler Katılacak

Bir süre önce, Kurtlar Vadisi Pusu ve Payitaht dizilerinde isminden çokça söz ettiren isim Hakan Boyav'ın katılacağı öğrenildi. Maraşlı dizisinde Yavuz İnce karakteri ile ekranlara gelen Hakan Boyav'ın diziye katılacağı isim olması dizi severleri çok heyecanlandırmıştı.

Teşkilat Dizisi İzleyicilerine Büyük Sürpriz! Mahmut Paşa Diziye Dahil Oluyor! Memati Sonrası Büyük Sevinç - Resim : 2

Diziye katılacak olan diğer bomba isim ise Gürkan Uygun. Uzun yıllar Kurtlar Vadisi serisinde Memati karakteri ile gönüllerde taht kuran Gürkan Uygun geçen zaman içinde Payitaht, Kaçak, Kehribar gibi bir çok dizide yer aldı. Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Hasan Sabbahı canlandıran Gürkan Uygun Teşkilat dizisine yeni bir soluk getireceğe benziyor. 

Teşkilat Dizisi İzleyicilerine Büyük Sürpriz! Mahmut Paşa Diziye Dahil Oluyor! Memati Sonrası Büyük Sevinç - Resim : 3

Teşkilat Dizisi İzleyicilerine Büyük Sürpriz! Mahmut Paşa Diziye Dahil Oluyor! Memati Sonrası Büyük Sevinç ile ilgili etiketler teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.