Teşkilat 62. bölüm fragmanı izle! TEŞKİLAT yeni bölüm ilk sahne

Teşkilat 62. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizi severler arayışta. Pazar akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Teşkilat yeni bölüm ilk sahne Youtube de.

Teşkilat 62. bölüm fragmanı izlemek isteyenler arayışlarına başladı. Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat yeni bölüm ilk sahne dizinin hemen ardından Youtube platformunda olacak.

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu ile Murat Yıldırım’ın oynadığı Teşkilat dizisinin son bölümünde; Girdabın içine çekilen Ömer, oklar kendisini gösterince son nefesini vermek üzeredir.

Teşkilat 62. bölüm fragmanı izle

Frederick’in bilgisayarından alınan verilerden bir suikast olacağı bilgisine ulaşan ekip üyeleri, suikast planını çözmeye çalışır. Celine’in vurulmasından dolayı karmaşık duygular içinde olan Hartley ise kendisini Helen’le yüzleşmenin tam ortasında bulur.

Efkar ve Korkut, Sacide’yi korumak için gittikleri yerde ummadıkları birisine yakalanır. Ömer, suikastı gerçekleştirecek tetikçiye doğru yola çıkar. Bu yolun sonunda ulaşacağı tetikçi, hiç beklemediği birisi çıkacaktır. Hartley’in kurduğu kumpas, tüm dengeleri alt üst ederken; ekip ise bir açmazın içine doğru sürüklendiğinden habersizdir.

 

Teşkilat 62. bölüm fragmanı izle! TEŞKİLAT yeni bölüm ilk sahne ile ilgili etiketler Teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.