Tesettürlü Gece Elbiseleri

Tesettür kelimesi Arapça kökenlidir. İlgili kelime Türkçede örtmek, kapatmak, perdelemek anlamlarını içererek kullanılmaktadır.

Tesettür Giyinişin Anlamı Nedir?

Bir Müslümanın giydiği kıyafette vücut hatlarının belli olmaması için özen göstermesine tesettürlü giyiniş denilmektedir. Tesettürlü kadınlar için tesettüre uygun kıyafet satılan mağazalar bulunmaktadır. Bu mağazalardan online olanları da bulunmaktadır. Moda Selvim tesettüre uygun online mağazalardan biridir.

Tesettürlü Abiye

Tesettürlü Gece Elbiseleri

Abiye genel olarak özel gecelerde giyilen, gösterişli kadın elbiselerine denilmektedir. Tesettür abiye, normal abiyelerden farklı olarak vücut hatlarını ortaya çıkarmayacak şekilde tasarlanmıştır. Tesettür modasının gelişim göstermesi ile birlikte farklı yaşlara ve zevklere uygun tesettür abiye modelleri ortaya çıkmıştır.

Tesettürlü Abiye Modelleri

Tesettürlü Gece Elbiseleri - Resim : 2

Örtülü kadınlar nişanlarda, düğünlerde, kına gecelerinde vb. yerlerde tesettür gece elbisesi giymektedir. İlgili elbiseleri bulabilmek için Moda Selvim sayfasının ziyaret edildiği bilinmektedir. İlgili mağazada kapalı abiye çeşitleri bulunmaktadır. Bu mağazada bulunan tesettürlü abiye modelleri şu şekildedir:

Güpür detaylı abiye modelleri, Güpür detaylı balık abiye modelleri, Taş detaylı tül abiye modelleri, Sade tül abiye modelleri, Güpürlü tül abiye modelleri, Şifon abiye modelleri, Çiçek detaylı abiye modelleri, Saten abiye modelleri, Drapeli simli abiye modelleri, Kemerli abiye modelleri, Fiyonk kemerli abiye modelleri, Boncuk işlemeli abiye modelleri, Payetli abiye modelleri, Düğmeli abiye modelleri, Dantel detaylı abiye modelleri, Aksesuar detaylı abiye modelleri, Balon kollu abiye modelleri, Broş detaylı abiye modelleri, Çiçek aksesuarlı abiye modelleri, Çiçek baskılı tül abiye modelleri, Kat Kat etekli abiye modelleri

İlgili çeşitler farklı renk ve bedenlerde bulunabilmektedir. Ayrıca bu modellerde kullanılan kumaş türü elbisenin zarafetini yansıtma açısından çok önemlidir.

Tesettürlü Elbise Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Etmenler

Tesettürlü Gece Elbiseleri - Resim : 3

Abiye alacak kişi, ilgili abiyeyi giyeceği ortama göre seçmelidir.

Seçilen abiyenin boyu çok önemlidir. Bahsi geçen abiyenin boyunun topuğun üstünde olması tavsiye edilmektedir.

Tercih edilen abiyeyi kişi ten rengine göre seçmelidir. Aksi takdirde ilgili abiye ile bütünlük göstermeyebilir.

Tüm ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Tesettürlü Gece Elbiseleri ile ilgili etiketler tesettür abiye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.