Tescilli güzel Aslı Melisa Uzun "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine dahil oldu

Miss Turkey 2015 güzeli Aslı Mesli Uzun, ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosuna katıldı. Yeni sezonun iddialı yapısı olan dizinin başrolünde Oktay Kaynarca yer alıyor. İşte detaylar….

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosuna tescilli güzel Aslı Mesli Uzun katıldı.

Tescilli güzel Aslı Melisa Uzun "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine dahil oldu

Oktay Kaynarca’nın salı akşamlarına damgasını vuran yeni dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam” sezonun en çok izlenen projelerinin başında geliyor. Onur Tan’ın yönettiği dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Aslı Melisa Uzun atv’nin iddialı dizisinin kadrosuna katıldı. Uzun dizide Melike karakterine hayat verecek. Murat Karasu’nun hayat verdiği Lokman’ın kızı olarak giriyor. Hacker olan Melike, Cezayir’in (Oktay Kaynarca) ekibine dahil olacak. Dizinin yarın ekrana gelecek 4. Bölümünde yine tansiyon hiç düşmeyecek.

Tescilli güzel Aslı Melisa Uzun "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine dahil oldu - Resim : 2

 

Tescilli güzel Aslı Melisa Uzun "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine dahil oldu ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca ATV Bu Cihana Sığmazam’ Melisa Uzun
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.