''Tersim çok fenadır paralarım"

2013 yılında İbrahim Tatlıses ile yolları ayrılan eski eşi Ayşegül Yıldız'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım magazin gündemine damgasını vurdu.

Ayşegül Yıldız, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafın altına düştüğü notla dikkat çekti. Yıldız, paylaşımına,"Paşa dedemlerden kalma konakta mürebbiyemden piyano dersi alarak büyümüş bir hanımefendi gibi görünmem sizi yanıltmasın. Tersim çok fenadır paralarım" notunu düştü.

Öte yandan Ayşegül Yıldız, en son ocak ayında İbrahim Tatlıses'in kendisiyle yeniden evlenmek istemesi ile gündeme gelmişti. İbrahim Tatlıses'in bu çıkışından sonra tüm gözler Ayşegül Yıldız'a çevrilmişti.

"BU KONUDA OLUMLU DÜŞÜNCELERE SAHİP DEĞİLİM"

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses'in evlilik sinyaline, "İbrahim Bey çocuğumun babası. Aramızdaki sevgi, saygı her daim var olacaktır. Ancak iş yeniden evliliğe gelince, bu konuda olumlu düşüncelere sahip değilim" diyerek cevap vermişti.

 

Paşa dedemlerden kalma konakta mürebbiyemden piyano dersi alarak büyümüş bir hanımefendi gibi görünmem sizi yanıltmasın🤔 tersim çok fenadır paralarım😜😂😂😂😂😂😘 #otuzundansonrabirkadın’dan çaldım lafı😄😄😄 hadi iyi geceler🙋🏼‍♀️

AYŞEGÜL YILDIZ ꪜ (@aysgull_yildiz)'in paylaştığı bir gönderi ()

''Tersim çok fenadır paralarım" ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ayşegül yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.