Teröristler kaçtı, Türk askeri YPG'nin inine girdi!

Kilis'in hemen batısında bulunan Abudan köyü yoğun çatışmalar sonucu teröristlerden alındı. YPG'lilerin buradaki inlerine bir bir girildi. PKK'ya ait paçavralar ile terörist başının posterleri imha edildi. Kilis'ten Afrin'deki terör hedeflerine bombardıman ise gece boyu sürdü. Reyhanlı'nın kuzeyindeki Cinderes, doğudaki Menbic ve Şanlıurfa Akçakale'nin karşısındaki Tel Abyad'a ise Türk jetleri hava akınları düzenledi. Tel Abyad'da çok sayıda terörist öldürüldü... İşte harekatın 6. gününde yaşananlar...

09.35: Türk jetleri, Şanlıurfa Akçakale'nin karşısında yer alan Tel Abyad'daki PKK toplanma merkezini vurdu. Suriyeli aktivistler, ilçedeki hastaneye çok sayıda PKK'lı teröristin cesedinin getirildiğini bildiriyor.

09.00: Kilis'ten YPG'nin terör mevzilerini hedef alan çok sayıda top atışı, kent sakinleri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Kayıtta dikkat çeken detay, arka arkaya gümbürdeyen topların sayılması.

08.40: Türk savaş uçakları, Menbic'in batısına hava saldırıları düzenledi. Birçok farklı noktadaki YPG'liler vuruldu, Arima kasabası ve Yağızlı köyündeki terör mevzileri bombalanan hedefler arasında.

08.20: YPG'lilerden geri alınan Abudan köyünde terör örgütü PKK'nın paçavraları ve terör başının posterleri yakıldı. Köy, Kilis'in hemen batısında sınıra yakın bir noktada.

ypg_bayrak

08.00: Türk ordusu ve ÖSO güçleri, gece boyunca Cinderes bölgesini hedef aldı. Jetlerin bomba yağdırdığı bölge ayrıca top atışlarıyla dövdü. Saldırıların yoğunlaştığı yer, Hammam ve Kefr Safra köyü.

07.50: Günledir şiddetli çatışmaların sürdüğü Burseya Dağı'nda YPG'li teröristlerin temizlendiği tünellerin görüntüsü ortaya çıktı. Video kaydında, Türk özel kuvvetler askerleri yer alıyor.

07.35: Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin harekâtının ilk beş gününde 287 YPG'li teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

07.15: Harekâtta son durum... İlk beş günde delinen YPG'nin terör hatları mavi renkle görünüyor.

harita

Teröristler kaçtı, Türk askeri YPG'nin inine girdi! ile ilgili etiketler Afrin Kilis Münbiç zeytin dalı harekat tel abyad
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.