Teröristbaşı Müslim ilk kez itiraf etti!

Geçtiğimiz hafta Çekya'nın başkenti Prag'da gözaltına alındıktan sonra skandal bir kararla hakim karşısına çıkan ve serbest bırakılan Salih Müslim, Euronews'e konuştu. Müslim, Afrin konusunda Esed yönetimiyle doğrudan bir temasta olmadığını dile getirdi.

Terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD’nin eski eş başkanı Salih Müslim serbest kaldıktan sonra açıklamalarda bulundu. Kırmızı bültenle aranan Müslim, geçtiğimiz hafta Çekya’nın başkenti Prag’da yakalanmış ve gözaltında geçirdiği sürenin sonunda hakim karşısına çıkmıştı. Çekya yönetiminin tartışmalı kararı sonrasında serbest kalan Salih Müslim, Euronews kanalına açıklamalarda bulundu.

muslim-tutuk

Terör örgütü elebaşı Müslim, “Şam yönetimiyle bir anlaşma ya da doğrudan iletişimimiz yok. Bugüne kadarki tüm görüşmeler Rusya üzerinden yapıldı” dedi.

Müslim, “Esed’in yardıma çağrılması konusuna gelince, bu tamamen Afrin’dekilerin kararıydı. Şam yönetimine, ‘Eğer egemenliğinizi korumak istiyorsanız biz yardım etmeye hazırız' dediler. Bazı silahlı birimler sınıra geldi fakat ciddi bir etkileri olmadı” ifadesini kullandı.

Teröristbaşı Müslim ilk kez itiraf etti! ile ilgili etiketler PYD Rusya Afrin Salih Müslim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.