Terörist Nurettin Demirtaş evlat nöbetindeki aileleri dağa çağırdı

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın PKK'lı kardeşi Nurettin Demirtaş'tan, evlat nöbetindeki ailelere skandal bir çağrı geldi. Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride yer alan "Şiyar" kod adlı Demirtaş, ailelere "PKK alanlarına gelsinler, çocuklarıyla görüşsünler" ifadesiyle seslendi.

Evlatlarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ailelerin, HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde 3 Eylül 2019'da başlattığı evlat nöbeti 554. gününde devam ediyor.

Yıllardır gözlerinin yaşı durmayan aileler çocuklarını terör örgütü PKK'dan ve HDP'den isterken, HDP'liler kimi zaman aileleri kışkırma çabalarına girişiyor.

Ailelerin acıları ile dalga geçen HDP'lilere, partinin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın PKK'lı kardeşi Nurettin Demirtaş da katıldı.

"PKK ALANLARINA GELSİNLER, ÇOCUKLARIYLA GÖRÜŞSÜNLER"

 İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı Terörden Arananlar Listesi'nde kırmızı kategoride yer alan "Şiyar" kod adlı terörist Demirtaş, ailelere "PKK alanlarına gelsinler, çocuklarıyla görüşsünler" çağrısında bulundu.

Terör örgütünün yayın organı Yeni Özgür Politika gazetesi için bir yazı yazan terörist Demirtaş, evlat nöbetindeki ailelerin bulunduğu çadırı 'AKP çadırı' olarak tanımladı.

Terörist Demirtaş, evlatlarını bekleyen gözü yaşlı aileleri AK Parti propagandası yapmakla suçladı.

TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMA SUÇUNDAN ARANMA KAYDI VAR

Öte yandan Nurettin Demirtaş'ın "resmi belgede sahtecilik", "silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından aranma kaydı bulunuyor.

 

Terörist Nurettin Demirtaş evlat nöbetindeki aileleri dağa çağırdı ile ilgili etiketler HDP PKK terörist nurettin demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.