Terörist elebaşı, ABD'den yardım dilendi! ''En sadık müttefikinizi unutmayın. Türkiye'yi durdurun''

Terör örgütü YPG/PKK'nın elebaşlarından Ferhat Abdi Şahin, Washington Post gazetesine yazdığı yazıda ''Amerika'nın Suriye'deki en sadık müttefikiyiz. Bizi unutmayın" diyerek Türkiye'nin kara harekatı yapmasına karşı ABD'den yardım dilendi.

Suriye'nin kuzeyine kara harekatına hazırlanan Türkiye'nin verdiği mesajlar, bölgedeki teröristleri panikletti.

Terör örgütü YPG/PKK'nın elebaşlarından Ferhat Abdi Şahin, Washington Post gazetesine yazdığı yazıda öldürülen teröristlerden bahsederken, kendilerine tırlarla silah yardımı yapan ABD'ye de seslendi.

Terörist elebaşı, ABD'den yardım dilendi! ''En sadık müttefikinizi unutmayın. Türkiye'yi durdurun''

ABD'YE ÇAĞRI: EN SADIK MÜTTEFİKİNİZİ UNUTMAYIN

Terörist Şahin, "Amerika'nın Suriye'deki en sadık müttefikiyiz. Bizi unutmayın" başlıklı yazısında, Türkiye tarafından tehlike altında olduklarını söyledi.

Washington yönetiminden destek isteyen örgüt elebaşı, "Türkiye, bu yıl SDG'deki ve yönetimimizdeki birçok meslektaşıma suikast düzenledi." şeklinde bir ifade kullandı.

"TÜRKİYE BUNU DAHA ÖNCE İKİ KEZ YAPTI"

Hava operasyonlarının yanı sıra Türkiye'nin karadan harekat "tehdidinde" bulunduğunu söyleyen YPG/PKK'lı terörist elebaşı, "Böyle bir saldırının sonuçlarının ne olacağını biliyoruz çünkü Türkiye bunu daha önce iki kez yaptı." dedi.

ULUSLARARASI TOPLUMA SESLENDİ: TÜRKİYE'Yİ DURDURUN

Bölgenin güvenliği bahanesini öne süren terörist elebaşı Ferhat Abdi Şahin, uluslararası topluma seslenerek, "Türkiye'nin durdurulması için derhal somut adımlar atılması" gerektiğini anlattı.

Terörist elebaşı, ABD'den yardım dilendi! ''En sadık müttefikinizi unutmayın. Türkiye'yi durdurun'' ile ilgili etiketler YPG PKK Ferhat Abdi Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.