Terörist Bilal Hassan’ın Azez’deki görüntüleri ortaya çıktı!

Beyoğlu'nda gerçekleştirilen terör saldırısının arkasındaki isimlerin başında gelen firari PKK/YPG üyesi Bilal Hassan’ın yeni görüntülerine ulaşıldı.

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma çok yönlü olarak devam ederken patlamaya ilişkin yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Firari terörist Bilal Hassan ile Suriye’nin Azez kentinde yakalanan ‘Hüsam’ adlı PKK/YPG üyesi aynı karede görüntüleri ortaya çıktı.

Terörist Bilal Hassan’ın Azez’deki görüntüleri ortaya çıktı!

Yakalanan ‘Hüsam’ adlı PKK/YPG üyesi ile firari terörist Bilal Hassan’ın aynı karede olduğu görüntüleri ortaya çıktı.

Terörist Bilal Hassan’ın Azez’deki görüntüleri ortaya çıktı! - Resim : 2

"YOLDA SÜREKLİ TELEFONLA İLGİLENİYORDU"

Taksim İstiklal Caddesi üzerinde Pazar günü meydana gelen patlamanın ardından yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Buna göre saldırının firarisi Bilal Hassan'ı Edirne'de karşılayan ve yurt dışına çıkmasını sağlayan Hüseyin Güneş'in de polis tarafından yakalandığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı ortaya çıktı. Hüseyin Güneş'in kimliğine Bilal Hassan'ın Edirne'ye kaçıranlar Ammar Jarkas'ın ifadesinden ulaşılırken Jarkas'ın ifadesindeki diğer detaylar da dikkat çekti.

 

Terörist Bilal Hassan’ın Azez’deki görüntüleri ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Taksim patlama YPG PKK
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.