Teröre desteği keseceğini taahhüt eden İsveç, yine PKK gösterisine izin verdi

NATO'ya girmek için Türkiye'ye 'PKK'ya destek vermeyi keseceğiz' diyen İsveç, yine sözünde durmadı... Stockholm'de terör örgütü YPG/PKK sempatizanları yürüyüş gösterisi düzenledi.

İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü YPG/PKK sempatizanları, ülkenin Türkiye ile yaptığı anlaşmayı protesto etti.Norra Bantorget Meydanı'nda toplanan terör örgütü yandaşları, İsveç Parlamentosu önüne kadar yürüdü. Teröre desteği keseceğini taahhüt eden İsveç, yine PKK gösterisine izin verdi

Terör örgütü YPG/PKK'yı simgeleyen bez parçaları açan örgüt yandaşları, İsveç İstihbarat Teşkilatı (SEPO) aleyhinde de slogan attı.

SEPO tarafından dün yapılan açıklamada ise terör örgütü PKK ve diğer terör örgütlerinin İsveç'te eylem yapmasının yasaklanması istenmişti.

Öte yandan, NATO'ya üyelik başvurusunda bulunan Finlandiya ve İsveç ile Türkiye arasında, İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen NATO Zirvesi'nde Türkiye'nin endişelerini gidermeye yönelik üçlü muhtıra imzalanmıştı.

Teröre desteği keseceğini taahhüt eden İsveç, yine PKK gösterisine izin verdi - Resim : 2

TERÖRE DESTEĞİ KESMEYİ TAAHHÜT ETTİLER

Muhtırada İsveç ve Finlandiya'nın terör örgütü PKK/YPG'ye destek vermeyeceği taahhüt edildi.

Başkan Erdoğan Muhtıra sonra İsveç ve Finlandiya'nın tavrına göre hareket edileceği gerekirse veto hamlesinin yapılabileceği mesajını vermişti.

.

Teröre desteği keseceğini taahhüt eden İsveç, yine PKK gösterisine izin verdi ile ilgili etiketler İsveç terör PKK Eylem Stockholm destek muhtıra anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.