Terör örgütü DAEŞ Azez'de bombalı araçla saldırı düzenledi

Terör örgütü DAEŞ, Kilis'in Türkiye sınırının karşısındaki Azez İlçesi'nde ÖSO'ya ait kontrol noktasına bomba yüklü araçla saldırı düzenledi.

20'den fazla kişinin yaşamını yitirdiği belirtilen saldırıda yaralılardan bazıları ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi.Kilis'in hemen karşısında bulunan Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez'in Sucu bölgesindeki bir akaryakıt istasyonunda bulunan Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSD) kontrol noktasına gece saatlerinde terör örgütü DAEŞ tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Büyük gürültüyle meydana gelen ve Kilis'te de endişe yaratan patlamada 20'dan fazla kişinin yaşamını yitirirken, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın sürdüğü ve sınıra yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki bölgede meydana gelen patlamada yaralananlar, ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedaviye alındı. Yaşanan bu gelişme üzerine sınır hattındaki güvenlik önlemleri arttırıldı.

Sputnik'te yer alan habere göre ise IŞİD'in bomba yüklü araçla düzenlediği intihar saldırısı sonucunda ABD'ye bağlı ÖSO'cu Liva 51 grubundan 30 kişi ölürken, 28 kişi de yaralandı.

Türkiye-Suriye sınırında patlama: Çok sayıda ölü ve yaralı

Terör örgütü DAEŞ Azez'de bombalı araçla saldırı düzenledi ile ilgili etiketler ÖSO Azez DAEŞ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.