Terör kurbanları için o dövmeyi yaptırdı!

Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Ariana Grande, 2017'de konseri sırasında İngiltere'de gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden 22 kişi anısına kulağının arkasına arı dövmesi yaptırdı.

Geride bıraktığımız yıl İngiltere’nin kuzeybatısındaki Manchester kentinde bir konser salonunda düzenlenen terör saldırısında 22 kişi yaşamını yitirmiş ve 59 kişi yaralanmıştı.

Yaşanan bu terör vahşetinden sonra dünya çapında pek çok sanatçı yaşananlara tepki göstermiş ve hayatını kaybeden 22 insanın ardından gözyaşı dökmüştü.

Terör kurbanları için o dövmeyi yaptırdı!

Şarkıcı Ariana, bu saldırının yıldönümünde bu tarz acıların bir daha yaşanmamasını dileyerek çarpıcı bir harekette bulundu.

24 yaşındaki şarkıcı sol kulağının arkasına bir ‘arı’ dövmesi yaptırdı. Genç kadın bu dövmeyi ‘Daima’ notuyla paylaştı.

 Terör kurbanları için o dövmeyi yaptırdı! - Resim : 2

SALDIRI ARİANA'NIN KONSERİ SIRASINDA GERÇEKLEŞTİ

Saldırı ABD’li şarkıcı Ariana Grande'nin Manchester kentinde konser verdiği Arena'da gerçekleşmişti. 

Görgü tanıkları Ariana Grande konserini bitirip "Güle güle Manchester!" deyip ışıklar kapandığında iki büyük patlamanın gerçekleştiğini anlatmıştı.

Saldırıda aralarında çocukların da olduğu 22 kişi hayatını kaybetmiş, 59 kişi de yaralanmıştı.

ÇOCUKLAR VE GENÇLER ARASINDA POPÜLER

Grande çocuklar ve gençler arasında popüler bir şarkıcı olduğu için konserde de çok sayıda çocuk vardı. Patlamanın yaşandığı salon Britanya ve Avrupa’nın en büyük kapalı konser alanı, tam kapasiteyle 21 bin izleyici alabiliyor.

Terör kurbanları için o dövmeyi yaptırdı! ile ilgili etiketler ariana grande terör kurbanları döğme
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.