TERÖR ELEBAŞI ÖCALAN’IN YAKALANIŞININ PERDE ARKASI!

Alçak terör örgütü PKK’yı kurarak gerçekleştirdiği katliamlarla binlerce insanın ölümüne sebep olan Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının üzerinden tam 22 yıl geçti. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, 15 Şubat 1999'dan beri İmralı Adası’nda cezaevinde bulunan Abdullah Öcalan’ın Kenya'nın başkenti Nairobi'deki havaalanında Türk güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanmasını ve PKK’nın kuruluş sürecini araştırdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Hain terör örgütü PKK’yı kurarak gerçekleştirdiği korkunç katliamlarla bebek, yaşlı demeden binlerce insanın ölümüne neden olan Abdullah Öcalan’ın yakalanmasının üzerinden tam 22 yıl geçti. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, 15 Şubat 1999'dan beri İmralı Adası’nda cezaevinde bulunan Öcalan’ın Kenya'nın başkenti Nairobi'deki havaalanında Türk güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanmasını ve PKK’nın kuruluş sürecinin perde arkasını masaya yatırdı.

TERÖR ELEBAŞI ÖCALAN’IN YAKALANIŞININ PERDE ARKASI!

Abdullah Öcalan kimdir? Bölücü terör örgütü PKK nasıl kuruldu? Suriye’de nasıl korundu? Öcalan katıldığı toplantılarda hangi örgüt liderleri ile tanıştı? Hangi ülkeler PKK’nın silahlı eğitimine yardım etti? Öcalan’ın yakalanıp Türkiye’ye getirilme operasyonunun perde arkasındaki en önemli detaylar neler? Yargılanma sürecinde neler yaşandı? sorularının cevapları ve daha fazlası Mevlüt Yüksel ile ‘Haber Analiz’de…

Mevlüt Yüksel ile "Haber Analiz" SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

TERÖR ELEBAŞI ÖCALAN’IN YAKALANIŞININ PERDE ARKASI! ile ilgili etiketler Abdullah Öcalan PKK

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.