Terör devleti İsrail’in gizlediği ama açığa çıkan asıl ideolojisi bu videoda

İsrail'in Filistinlilere katliam amaçlı saldırılarında yüzün üzerinde masum çocuk ve aile hayatını kaybetti, yüzlercesi yaralandı. Gazze'den gelen her görüntü kalpleri dağlarken, İsrail tarafında yapılan sokak röportajları İsrail devletinin ve halkının ideolojisini ortaya koyuyor.

İsrail'in Filistinlilere katliam amaçlı saldırılarında yüzlerce insan öldü, yüzlercesi yaralandı. Gazze'den gelen her görüntü kalpleri dağlarken, İsrail tarafında yapılan sokak röportajları İsrail devletinin ve halkının bir bölümünün de ideolojisini ortaya koyuyor.

Bu videoda röportaj veren İsrail vatandaşı, "Bence İslam çok kötü bir illet. Yalnız İsrail için değil bütün dünya için. Bunu görebiliyrouz." derken, bir başka İsrailli, "Bu insanlarla uğraşamazsınız. Onlarla çabalamaya, konuşmaya gerek yok. Yapabileceğimiz şey, yeterince zarar verdiklerinde intikam almak. Bu bir savaş. İsrail'deki her Yahudinin uğraşmak zorunda olduğu bir durum bu." diyor.

Bazı İsrailliler, Yahudilerin Tanrı tarafından seçilmiş bir millet olduğu ve diğer uluslarla karışmamaları için evlenmemeleri gerek tiğini savunuyor: "Ben Lehava denen bir örgütün içindeyim. Örgütümüz Yahudilerin Araplarla evlenemeyeceğini savunuyor. Çünkü Yahudiler Tanrı tarafından seçilmiş özel bir millet. Yahudilerin diğer uluslarla karışmasını istemiyoruz."

Gazze'deki herkesi teröröist olarak görüp bombardımanla durdurmanbın tek yol olduğunu düşünen İsrailli, "Herhangi bir çözüm olacağına inanmıyorum. Yapılabilecek tek şey bombardıman. ancak bu şekilde halledebilirsin. Veya başka yollardan onları durdurmaya çalışırsın ama asla işe yaramadı. Gazze'deki tüm insanların terörist olmadığına inanmak isterdim ama öyle olduklarını düşünüyorum. Çünkü asla onlara güvenmem." diyor. Bir diğeri ise, "Acınası durumda olduğumuzu düşünüyorum. Araplar terör eylemleri yapıyorlar. Arapları öldürmeliyiz." görüşünde.

Terör devleti İsrail’in gizlediği ama açığa çıkan asıl ideolojisi bu videoda ile ilgili etiketler Filistin israil röportaj israil saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.