Terim'in korktuğu başına geldi!

Galatasaray'a transferde kötü haber! Sarı-kırmızılı ekibin peşinde olduğu Mostafa Mohamed ile ilgili bir iddia geldi. Yıldız futbolcunun Saint-Etienne ile anlaşma sağladığı belirtildi.

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi! Sarı-kırmızılı ekibin Fatih Terim'in açıkladığı 3 isim arasında olan Mohamed'in başka bir takım ile anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, 6-0 galip geldikleri Gençlerbirliği maçının ardından bazı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam transferde İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra iki isim daha saymıştı. Bu isimlerin arasında bulunan Mostafa Mohamed ile ilgili yeni bir iddia geldi.

Fransız basınından Sport FM'in haberine göre oyuncu, Saint-Etienne ile anlaşma sağladı. Fatih Terim'in radarında olan genç santrafor, Fransız ekip ile transferi bitirmeye çok yaklaştı. Onyekuru ve İrfan Can Kahveci tranferinde kararlı bir şekilde ilerleyen sarı-kırmızılı ekipte, Mostafa Mohamed transferi oldukça zora girdi.

TERİM BÖYLE OLAYLARA SİTEM ETMİŞTİ

Gençlerbirliği maçı sonrası transfer listesinde İrfan Can Kahveci, Mostafa Mohamed ve Onyekuru olduğunu belirten Terim, yıldız futbolcunun transferinde başarılı olamadı. Tecrübeli teknik adamın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama tam da bu durumu akıllara getirdi.

FATİH TERİM'İN YAPTIĞI AÇIKLAMA:

Terim "Benim verdiğim isim ya alınıyor, ya biz alamıyoruz. Başkalarına scout'luk yapmaktan da bıktı" ifadelerini kullandı. Mostafa Mohamed'in Saint-Etienne ile anlaşması Fatih Terim'in bu cümlelerini doğruladı.

Terim'in korktuğu başına geldi! ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Fatih Terim Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Portakal milli yas algısını bakın nasıl düzeltmek zorunda kaldı

Fatih Portakal canlı yayında İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümü üzerinden milli yas algısı yapacakken yalanını reji ortaya çıkardı.