Terim'in dönüşü efsane futbolcuları da coşturdu!

Galatasaray, Fatih Terim ile yeni bir sayfa açarken eski futbolculardan Felipe Melo,Necati Ateş, Lukas Podolski ve eski yönetici Abdurrahim Albayrak sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.

Galatasaray'ın teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim'i getirmesiyle sarı-kırmızılı taraftarlar haberi sosyal medyada büyük coşkuyla kutlamaya başladı. Kararın açıklanmasının ardından Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo da Terim kararına kayıtsız kalmadı. Brezilyalı futbolcu, twitter hesabından paylaşımda bulundu.

melo1

Melo dışında Terim'in Galatasaray'daki son döneminde büyük başarılara imza atan diğer isimlerden de sosyal medya üzerinden mesajlar geldi.

melo2

melo3

melo4

melo5

Terim'in dönüşü efsane futbolcuları da coşturdu! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Abdurrahim Albayrak melo Podolski riera necati ateş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.