Terim'den sosyal medyayı sallayan Güneş ve Denizli paylaşımı!

İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesinde Türk futbolunun önemli değerleri Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli bir araya geldi. Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş ile birlikte vakit geçirdiği anların videosunu paylaştı. Bu video sosyal medyada kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

İstanbul'un ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Manchester City ile Inter UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelecek. 10 Haziran Cumartesi günü akşam saat 22.00'de başlayacak bu dev mücadeleyi Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.

Ülkemizde yapılacak olan bu dev final öncesinde ise Şampiyonlar Ligi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da süren bu etkinliklere ise Türk futbol tarihinin 3 önemli efsanesi de katıldı. Teknik direktörlük kariyerlerinde birçok başarı kazanan Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli bir araya geldi.

"ÜÇ DOST YENİDEN BİR ARADA OLMAK ÇOK GÜZELDİ"

Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş ile fotoğrafını paylaştı. Deneyimli teknik adam, bu paylaşımına şu ifadeleri yazdı:

"Takım arkadaşlarım, meslektaşlarım, 50 yıllık dostlarım… Türkiye'nin kuzeyinden, güneyinden ve batısından gelerek aynı hedef için ömrünü ülke futboluna adayan üç dost yeniden bir arada olmak çok güzeldi."

Terim'den sosyal medyayı sallayan Güneş ve Denizli paylaşımı!

Terim'den sosyal medyayı sallayan Güneş ve Denizli paylaşımı! ile ilgili etiketler Fatih Terim Şenol Güneş Mustafa Denizli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.