Tepkilerin ardından Demet Akalın'dan ilk açıklama: 'Şampanya paralarını cebe atmıyorum'

Demet Akalın'ın Bodrum'da sahnesi sırasında kendisine getirilen şampanyayı beğenmemesi üzerine garsonun başından aşağı dökmesi tepkilere neden olmuştu. Konu ile ilgili gözlerin çevrildiği Demet Akalın'dan ilk açıklama geldi. Skandal hareketin ardından ünlü şarkıcı kendisini bu sözlerle savundu...

Bodrum'da konser veren Demet Akalın, kendisine gelen şampanyayı beğenmeyince sahnenin ortasında şampanyayı garsonun başından aşağı döktü. Neden böyle bir şey yaptığına anlan verilemeyen Demet Akalın tepkilerin hedefi oldu. Skandal hareketi sonrası Demet Akalın'a aralarında ünlü isimlerin de olduğu sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.


''KENDİSİ DÖK DİYE ISRAR ETTİ''

Demet Akalın kendisine gelen tepkilerin ardından ilk açıklamayı yaptı. Konu ile ilgili Şimdi Duyduk’a konuşan Akalın, "Ben şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. O gecede personel şefinin kendisi dök, dök diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşterilerde şampanyaları zaten, garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı birilerine? Aman zaten takmıyorum artık böyle şeyleri" ifadelerini kullandı.

Tepkilerin ardından Demet Akalın'dan ilk açıklama: 'Şampanya paralarını cebe atmıyorum' ile ilgili etiketler Demet Akalın tepki şampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.