Tepki yağıyor! İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat'tan minik oğluna skandal sözler

Adını yarışmacı olarak katıldığı 'İşte Benim Stilim' programıyla duyuran Nazlı Hamarat, daha önce alkol içirdiği dört yaşındaki oğluna şimdi de hakaret edip o anları sosyal medyadan yayınladı. Nazlı Hamarat'ın, eski sevgilisi ve iş insanı insanı Gaffar Aydın'dan dünyaya gelen oğluyla ilgili yaptığı paylaşım tepki çekti. Hamarat'ın oğluna ''Hala altına işiyorsun. Altında bez var. Sen sidiklisin'' şeklinde seslendiği görüntüler gündem oldu.

Katıldığı 'İşte Benim Stili' adlı televizyon programı ile tanınan sosyal medya fenomeni Nazlı Hamarat, eski sevgilisi iş insanı Gaffar Aydın'dan 2018 yılında bir erkek çocuk dünyaya getrimiş, çift Hamarat'ın hamileliği sırasında ise ayrılık kararı almıştı.

MİNİK OĞLUNA İÇKİ İÇİRMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl 3 yaşındaki oğlunu alkollü bir mekana götüren Nazlı Hamarat'ın o görüntüleri sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Ünlü fenomenin alkollü mekanda küçük oğlunun eline kadeh vererek tokuşturması tepkilere neden olmuştu.

nazlı hamarat

Bunun üzerine Hamarat'ın çocuğunun babası Gaffar Aydın harekete geçmişti. Aydın, eski sevgilisinin çok fazla alkol aldığını ve müşterek çocuklarıyla ilgilenecek durumda olmadığını öne sürerek çocuğunun kendisiyle yaşaması için Avukatı Deniz Alp İmamoğlu aracılığıyla velayet davası açmıştı. Baba Aydın ayrıca Nazlı Hamarat'ın sürekli olarak alkol tükettiğini ve çocuğuyla yeterince ilgilenmediği ifadelerinde bulunarak sosyal medyada yer alan görüntüleri de savcılık dosyasına eklemişti.



OĞLUNA 'SİDİKLİ' DİYE SESLENDİ

Daha önce oğluna içki içirdiği için tepki çeken Nazlı Hamarat yeni bir skandala imza attı. İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Nazlı Hamarat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir skandala imza attı. Hamarat, sosyal medya hesabından oğlunu uyandırdığı anların görüntüsünü paylaştı. Hamarat uyanmayan oğluna 'sidikli' diye seslendi. Hamarat'ın bu paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki çekti.

Nazlı Hamarat'ın paylaşımında ''Güneşten rahatsız oluyor. Ne derler, sabah güneşi sidikliye vurur. Sen de sidiklisin çünkü hala altına işiyorsun. Altında bez var. Sen sidiklisin o yüzden sana vurdu güneş. Hadi kalk sidikli, sidikli. Altının alalım. Hadi sidikli hadi. Şimdi senin kalkıp tuvalete gitmen lazım, tuvaletini yapman lazım, elini yüzünü yıkaman lazım. Bir sürü iş. Ben şimdi onun altını hop değiştireceğim, giydireceğim hop yollayacağım. Hemen 10 dakika.'' dediği duyuluyor. 

Tepki yağıyor! İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat'tan minik oğluna skandal sözler ile ilgili etiketler Sosyal Medya Gaffar Aydın nazlı hamarat işte benim stilim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.