Tepki iyi de, Allah akıl fikir versin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı çağrıya uyup dolarlarını TL'ye çeviren vatandaş, doların yükselmesine tepki olarak, sokak ortasında bir deste dolar yaktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "yastık altındaki dolarları bozdurup TL, ya da altına çevirin" çağrısı üzerine Adana'da bir vatandaş 1 dolarlık banknotları yakarak dövizdeki artışa neden olanlara tepki gösterdi.

Abdulbaki Orhan, eline aldığı bir deste dolarını hem doların yükselişine hem de Fetullahçı Terör Örgütü'ne tepki olarak sokak ortasına çakmakla yaktı. Orhan, dolarları tek tek yakarken çevredeki vatandaşlarda destek verdi.

061220161200138542360_3.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uyarak bin dolarını bozdurduğunu, elinde bulunan 1 dolarları ise yaktığını belirten Orhan, "Bu 1 dolarları ruhunu 1 dolara satmış FETÖ'cülere tepki olarak yakıyorum. Ayrıca vatana millete ve Cumhurbaşkanımıza destek olsun diye yakıyorum. Bizim bunların parasına ihtiyacımız yok. Bütün zorluklara göğüs gerdik bunun da üstesinden geleceğiz" dedi.

Tepki iyi de, Allah akıl fikir versin! ile ilgili etiketler Adana Dolar FETÖ Amerika Cumhurbaşkanı yaktı recep tayip erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.