Teoman, yeni sevgilisi ile köşe kapmaca oynadı!

Çapkınlıklarıyla adından söz ettiren Teoman, yeni sevgilisiyle Karaköy'de felekten bir gece çaldı.

HT Magazin'in haberine göre; bir aydır birlikte oldukları öğrenilen Teoman ile kumral güzel, mekan çıkışı objektiflere takıldı. Ünlü rockçı, flaşlar patlayınca, “Hayatım sen taksiye geç” diyerek, sevgilisinin elini bıraktı.

Aşıklar, çevirdikleri taksiyle Teoman’ın Cihangir’deki evine geçti. Ünlü şarkıcı, muhabirleri atlatmak için araçtan tek başına indi.

640xauto_1

Taksiyle 15 dakika kadar ara sokaklarda tur atan kumral güzel, basın mensuplarının gittiğini düşünüp eve gireceği sırada görüntülenince montuyla yüzünü gizledi.

640xauto

Teoman Sabah'a verdiği bir röportajda müziğe bakışının değiştiğini şu sözleri anlattı:

"Kendimden yola çıkarsak "Müzikten sıkıldım" diyorsunuz, bir sürü probleminizi ona yüklüyorsunuz. Halbuki müziği ortadan kaldırınca bir bakıyorsunuz problemler duruyor. Aslında eğer keyfin yerindeyse müzik zevkli, keyfin yerinde değilse müzik zevksiz geliyor.

Müziği uzun zamandır fon müziği yaptım. Didikleyerek müzik dinlemiyorum artık. Ufkum da açıkçası çok geniş değil, daha dar. Etrafta neler olup bittiğine bakıyorum ama hepsini takip etmek mümkün değil. Yoğun bir arz var.

İcra ederken dert yok. Eğer keyfim yerindeyse sahnede olmak gerçekten çok güzel. Ama angaryalarından sıkıldım. Turneler beni yoruyor. Asıl dert ettiğim şarkı yazma konusunda eski iştahımın olmaması. Eskiden ağzımın suyunu akıtan o iştah artık yok."

Teoman, yeni sevgilisi ile köşe kapmaca oynadı! ile ilgili etiketler Teoman Sevgili Taksi rock müzik