Teoman: ''Çalışmayı ve konser vermeyi sevmiyorum''

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Teoman, kariyeriyle ilgili yine ilginç açıklamalarda bulundu. Bir süredir albüm yapmayan Teoman, ''çok para kazanırım ama çalışmayı sevmiyorum. Çok konser vermeyi de sevmiyorum.'' dedi. Yeni albüm yapmama nedenini de açıklayan Teoman giyim tarzıyla dikkat çekti.

Ünlü rockçı Teoman, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Giyim tarzıyla dikkatleri üzerine çeken sanatçı, "Bu benim günlük kıyafetim. Ev veya dışarı benim için fark etmiyor. Sadece eşofmanla dolaşıyorum" dedi.

Teoman: ''Çalışmayı ve konser vermeyi sevmiyorum''

''ÇALIŞMAK MANALI GELMİYOR''

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bir süredir albüm yapmayan şarkıcı, şunları söyledi: "Benim birçok hit şarkım var. Uzun yıllar albüm yapmasam yeter. Bu şarkılar ile çok çalışır, çok da para kazanırım ama çalışmayı sevmiyorum, çok manalı gelmiyor. Çok konser vermeyi de sevmiyorum."

Teoman, 15 Nisan'da İstanbul'da afetzedeler için düzenlenecek olan yardım konserinde sahneye çıkacak.


Geçtiğimiz aylarda Bebek'te görüntülenen Teoman, "Genelde boş boş dolaşıyorum. Eskisi gibi çalışkan değilim. Ara ara konser veriyorum sadece. Artık ben kendime bir tembellik kariyeri yapmayı planladım. Çok fazla çalışmak istemiyorum ve kendimi yarı emekli sayıyorum. Gündelik hayatımda da pek bir şey yaptığım yok. Spor yapıyorum ,erken yatıp erken kalkıyorum" şeklindeki açıklamasıyla gündem olmuştu.

Bir markanın reklam yüzü olan Teoman, ''Çok teklif geliyor ama kabul etmiyorum. O reklamı beğendiğim için kabul ettim. Reklam tekliflerine parasına göre bakmıyorum. Bana uyar mı diye bakıyorum'' ifadelerini kullanmıştı.

Şarkıcı, "Yeniden oyunculuk düşünüyor musunuz?" sorusu karşısında şu ifadeleri kullanmıştı: ''Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum. Herhalde yaşlılıkla ilgili... Bu dönemde sadece konser veriyorum, sadece o zevkli geliyor bana.''

Teoman: ''Çalışmayı ve konser vermeyi sevmiyorum'' ile ilgili etiketler Teoman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.