Teoman bomba gibi radikal kararlarla geri dönüyor!

Rock müziğin usta ismi Teoman aralık ayının son haftasında ‘Koyu Antoloji’ adını verdiği bir albüm çıkarıyor.

Türk rock müziğinin önde gelen isimlerinden Teoman, önceki gün yalnız başına Arnavutköy'de bulunan bir mekanda görüntülendi.

Sabahın erken saatlerinde geldiği mekanda çayını yudumlayarak güzel havanın tadını çıkaran Teoman, gazetecilerinde kendisine yönelttiği sorulara cevap verdi.

20 yılı aşan sanat hayatında eski parçalarından oluşan ve ‘Koyu Antoloji’ adını verdiği yeni bir albümle aralık ayında müzik piyasasına döneceğini belirten Teoman, "Eski parçalarımı başka versiyonlarda seslendireceğim. 1.5 yıldır bu albüm üzerinde çalışıyorum. 26 şarkıdan oluşacak ve alışıldığın dışında bir şeyle sevenlerimin karşısında olacağım" dedi.

teoman-dan-yeni-album-mujdesi-10265242

ALKOLÜ BIRAKIYOR

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Rockçı Teoman, yıllar önce annesi Şaziment Hanım’a, ‘Alkolü bırakacağım’ demiş ama sözünü kısa bir süre tutabilmişti. Son günlerde alkolün dozunu tekrar artırınca annesinden son bir uyarı almış. Teoman annesine tekrar söz verdi. Nişantaşı’ndaki Bağımlılık Tanı ve Tedavi Merkezi’nde yardım almaya başladı.

Uzun yıllardır annesine alkolü bırakacağına dair söz veren Teoman kolları sıvadı. Ünlü şarkıcının attığı adım ‘bu sefer sözünü tutacak’ şeklinde yorumlandı.

Alkolle başı dertte olan 50 yaşındaki Teoman, Nişantaşı’ndaki BATEM’den yardım almaya başladı. Zaman zaman merkeze giden Teoman’a içkiyi bırakma yolları anlatıyor.

Teoman bomba gibi radikal kararlarla geri dönüyor! ile ilgili etiketler rock Teoman alkol müzik şarkı