TEOG'un kalktığını duyan "Çocuklar Duymasın" bayram etti!

Çocuklar Duymasın dizisinde TEOG sınav sisteminin kaldırılmasına yönelik verilen tepkiler sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye’de milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren ve aileleri üzerinde de stres yaratan TEOG sınavı Cumhurbaşkanı’nın açıklamasının ardından kısa süre sonra kaldırıldı. Milli Eğitim Bakanlığı yeni bir sistem üzerinde çalışadursun Çocuklar Duymasın dizisi konuyu ekranlara taşımakta geç kalmadı. Ancak yaşanan kafa karışıklığı ve sonrasında neler yaşanacağına dair belirsizliğe dikkat çekmesi beklenirken dizideki oyuncuların TEOG kaldırıldığı için çocuklarıyla birlikte adeta göbek atması sosyal medyada yoğun bir şekilde eleştirilmesine yol açtı. Birol Güven’in kaleme aldığı Çocuklar Duymasın dizisinde Zeyno Gönenç’in hayat verdiği Gönül karakteri ile Volkan Severcan’ın canlandırdığı Tuna karakterinin TEOG sınavının kaldırıldığı haberini öğrendikten sonra abartılı sevinçleri dikkat çekiyor.


BİROL GÜVEN’DEN TWEET YAĞMURU

Dizide TEOG’un kaldırılmasıyla ilgili verilen tepkiyi fazla abartılı bulan sosyal medya kullanıcılarının tepkisi üzerine sessizliğini bozan Birol Güven, twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

birol-guven-ic

TEOG'un kalktığını duyan "Çocuklar Duymasın" bayram etti! ile ilgili etiketler Çocuklar Duymasın Milli Eğitim Bakanlığı Twitter volkan severcan zeyno gonenç TEOG
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.