Temsilcilerimizin maçlarını o hakemler yönetecek!

Avrupa Ligindeki temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor'un ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

UEFA Avrupa Liginde Boy Gösteren Temsilcilerimizin Maçlarını Yönetecek Hakemler belli oldu.

Avrupa Ligindeki temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor'un ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi I Grubunda Norveç temsilcisi Sarpsborg ile 20 Eylül Perşembe günü yapacağı karşılaşmada Macaristan Futbol Federasyonundan hakem Tamas Bognar görev alacak. Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Peter Kobor gerçekleştirecek. Adam Farkas ve Peter Solymosi, ilave yardımcı hakem olarak maçta görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Theodoros Georgiou olacak.

AKHİSAR'A FİNLANDİYALI HAKEM

Akhsirspor'un UEFA Avrupa Ligi J Grubunda sahasında Krasnodar ile oynayacağı maçı Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Ville Nevalainen yönetecek. Nevalainen'in yardımcılıklarını Jan-Peter Aravirta ve Mika Lamppu yaparken, Petri Viljanen ve Dennis Antamo ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sami Nyknen olacak.

FENERBAHÇE MAÇINI İNGİLİZ HAKEM YÖNETECEK

SonDakika'nın haberine göre; UEFA Avrupa Ligi'ndeki bir diğertemsilcimiz Fenerbahçe'nin Dinamo Zagreb ile yapacağı maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Craig Pawson yönetecek. Pawson'un yardımcılıklarını Lee Betts ve Ian Hussin yaparken,Jonathan Moss ve Chris Kavanagh ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü haemi ise Harry Lennard olacak.

 

Temsilcilerimizin maçlarını o hakemler yönetecek! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi hakemler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.