Temmuz'da emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli ve memur maaşlarına zam gelecek mi?

Temmuz ayında, enflosyan oranı göz önünde bulundurularak yeni emekli ve memur maaşları belirlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada 7500 TL'lik en düşük emekli maaşı için çalışmalarında yapıldığını ifade etti. Peki, Temmuz'da emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli ve memur maaşlarına zam gelecek mi? Ayrıntılar haberimizde...

En düşük emekli maaşı 7.500 liraya, emekli bayram ikramiyesini 2.000 liraya çıkarıldı. Malatya'da yaptığı konuşmada zamları değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

Temmuz'da emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli ve memur maaşlarına zam gelecek mi?

EMEKLİ VE MEMUR MAAŞI NE KADAR OLACAK?

"Bu rakamı daha yukarıya çıkarmanın hesabı içindeyiz" diyerek yeni müjdesini verdi. Emekli bayram ikramiyesi yeniden belirlenecek. En düşük emekli maaşı da Temmuz döneminde yeniden artacak. Kamu işçilerimizin maaşını 21 bin lira seviyesine çıkardık. Memurlarımızın en düşük maaşını da Temmuz'da 22 bine yükseltme sözü verdik"

Temmuz'da emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli ve memur maaşlarına zam gelecek mi? ile ilgili etiketler emekli maaşı memur Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.