Temizlik görevlisi üşüyen köpeğin üstünü örttü

Bodrum'da belediyeye bağlı olarak görev yapan bir temizlik personeli, sokakta yatan bir köpeğin üşüdüğünü fark etti. Üşüyen köpeğin üstünü örterek ısıtmaya çalışan temizlik görevlisinin o görüntüsü güvenlik kamerasına yansıdı. Bodrum Belediyesi, o anları "Dünyayı güzellik kurtaracak" sözleriyle sosyal medyada paylaştı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çarşı merkezinde görev yapan Bodrum Belediyesine bağlı temizlik personeli, sokakta yatan bir köpeğin soğuktan üşüdüğünü fark etti.

Elindeki işi bırakan belediye personeli hayvanın altındaki örtüyü dikkatlice köpeğin üzerine örttü. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Görüntüde köpeğin üzerini örttükten sonra bölgeden ayrılan belediye personelinin arkasından baktığı anlar da kameraya yansıdı.

"DÜNYAYI GÜZELLİK KURTARACAK"

Bodrum Belediyesi yürekleri ısıtan o görüntüyü, "Dünyayı güzellik kurtaracak, Bodrum'un soğuğunu merhametiyle ısıtan mesai arkadaşımızla gurur duyuyoruz." ifadesiyle sosyal medyadan paylaştı.

 

Temizlik görevlisi üşüyen köpeğin üstünü örttü ile ilgili etiketler Bodrum üşüyen köpek temizlik görevlisi Bodrum Belediyesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.