Temizlenen deniz salyası İzmit Körfezi’ne geri döndü

Marmara denizini neredeyse 3 aydır istila eden deniz salyaları (müsilaj) Kocaeli’nin Gölcük ilçesi sahillerinde de görülmüştü. Kocaeli'nde belediyenin yaptığı temizliğin ardından bir süredir görülmeyen deniz salyası, yeniden ortaya çıktı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin temizlik çalışmasıyla bir süre önce temizlenen Gölcük Değirmendere sahilinde yeniden deniz salyası görülmeye başlandı. Deniz salyasının Karamürsel ilçesi açıklarına kadar kilometrelerce bir alanı kapladığı gözlendi.

200 TONA YAKIN SALYA TOPLANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bugüne kadar 200 tona yakın deniz salyasını toplayarak bertaraf etti. Ekiplerin deniz süpürgeleri ve amfibi araçlarla yaptığı çalışmalar devam ediyor.

Temizlenen deniz salyası İzmit Körfezi’ne geri döndü

Temizlenen deniz salyası İzmit Körfezi’ne geri döndü - Resim : 2

Temizlenen deniz salyası İzmit Körfezi’ne geri döndü - Resim : 3

 

Temizlenen deniz salyası İzmit Körfezi’ne geri döndü ile ilgili etiketler Kocaeli Gölcük Karamürsel deniz salyası müsilaj marmara denizi kocaeli büyükşehir belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.