Temel Karamollaoğlu, "Kürdistan"ı ilan etti!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'daydı. Partisinin hazırladığı Kürt raporunu kamuoyuna sunan Karamollaoğlu'nun gazetecilere yaptığı , "Kürtlerin yaşadığı yer Kürdistandır" açıklaması ise bölücü yayın kuruluşlarında bayram havası yarattı.

PKK'ya yakın medyada bugünler de "Kürdistan" sevinci var. Sebebi ise Saadet Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nun oy uğruna kullandığı bir ifade...

İşte örgüte yakın sitelerde yer alan o haber...

Temel Karamollaoğlu, "Kürdistan"ı ilan etti!Habere konu olan konuşma ise geçtiğimiz hafta Karamollaoğlu'nun Diyarbakır'da gerçekleşti.

Partisinin hazırladığı Kürt raporunu kamuoyuna açıklayan Karamollaoğlu, burada bir gazetecinin "Trakya diye bir bölge var, neden Kürdistan olmasın?" sorusuna "Örgütü akla getirdiği için genelde bu kelimenin kullanılmasına imtina edilir ama Trakya gibi elbette Kürdistan ismi de kullanılabilir. Kürdistan Kürtlerin yaşadığı bölgeye verilen isimdir. Böyle bir kelimenin kullanılmasına benim şahsen itirazım olmaz." sözleri ile yanıt verdi. 

Sakıncasına dikkat çektiği halde "Kürdistan" ifadesinin kendisi için bir mahzuru olmadığını ifade eden Karamollaoğlu'nun açıklaması örgüte yakın medyada manşetlere taşındı. 

Temel Karamollaoğlu, "Kürdistan"ı ilan etti! ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Kürdistan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.