Temel Karamollaoğlu, CHP ile ittifakın nedenini açıkladı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV'de CHP ile ittifak yapmalarının ardında yatan nedenleri açıkladı. Karamollaoğlu, amaçlarının ülkeyi yönetmek olmadığını, sistemi değiştirmek istediklerini belirtti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Halk TV'de Özlem Gürses ile 20. Saat programına katıldı.

Programda gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Karamollaoğlu, Gürses'in de sorularını yanıtladı.

"SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN BİRARAYA GELDİK"

 Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, MHP ile Vatan Partisi’nin yan yana gelmesini tuhaf karşıladığını ifade edince Özlem Gürses ,“Sizin için de, CHP’nin, DEVA Partisi’nin bir araya gelmesi için aynısını diyorlar. Buna ne diyorsunuz?” sorusunu yöneltti.

Karamollaoğlu, “Biz şu anda ülkeyi yönetmek için bir ittifakın içine girmedik. Biz, sistemin değiştirmesi gerektiği için bir araya geldik. Sonra seçmenin karşısına çıkarız, seçmenin teveccühüne göre koalisyonlar veya ittifaklar gerçekleştirebiliriz. O ikinci merhalede gerçekleşecek olan bir husus” ifadeleriyle yanıt verdi.

 

Temel Karamollaoğlu, CHP ile ittifakın nedenini açıkladı ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi CHP Halk TV ittifak özlem gürses
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.