“İrmağa Gideyrum” diye yola çıktı! Yıldız kadroyla rol alacak! İşte yeni filmi!

Efsaneleşmiş Temel fıkralarına yeni soluk getirmeyi amaçlayan ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ filminde 'Temel' karakterini canlandıran Reşat Hacıahmetoğlu izleyenleri kahkahaya boğacak. İrmağa gideyrum videosuyla sosyal medyanın gündemine oturan Reşat Hacıahmetoğlu yıldız kadroyla filmde rol alacak. Peki ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ filminin konusu ne?

Eser Yapım imzalı, yönetmenliğini Okan Ege Ergüven’in üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı’ya ait 'yeni nesil Temel komedisi' olarak adlandırılan ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ çok yakında beyazperdede yerini alacak.


Filmde 'Temel' karakterini canlandıran Reşat Hacıahmetoğlu'nun ise hem rolü hem de filmin konusu itibariyle izleyiciyi kahkahaya boğacağa benziyor.


“İrmağa Gideyrum” Diye Yola Çıktı, Yol Sinemaya Vardı!


Çektiği komik videolarla sosyal medyada hızla fenomene dönüşen ve takipçileri tarafından merakla takip edilen Reşat Hacıahmetoğlu, geçtiğimiz yıllarda “İrmağa Gideyrum” videosu ile ün kazanmıştı. Karla kaplanmış yamaçta ırmağa doğru hızla kayarken tepkilerini kayda alan Reşat Hacıahmetoğlu, sempatikliği ve espirili anlatımıyla kısa sürede ilgi odağı olmuştu.


'Bazen nereden nereye diyorum'


‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’nın yeni nesil Temel’i Reşat Hacıahmetoğlu filmle ilgili; “Çok heyecanlıyım. Nerelerden nerelere diyorum bazen, ırmaklardan sinemalara geldik. 8 yıldır sosyal medyaya içerik üretiyorum. Ancak sinema sektörünün çok farklı dinamikleri olduğunu gördüm. Vatikan’ın Şifresi için uzun bir hazırlık sürecinden geçtim, oyunculuk eğitimleri aldım. Kolay olmasa da çok keyifli bir süreç oldu. Yıllardır ekranda gördüğümüz değerli sanatçılarla bir arada olmak, aynı projede yer almak benim için çok kıymetliydi. Bu uzun yolculuğun sonunda şimdi izleyici ile buluşma vakti geldi. Sevenlerimle ve filmimizin izleyicileri ile buluşmak için çok sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yıldız oyuncu kadrosu


Vizyon için gün sayan filmin oyuncu kadrosunda Edanur Hancı, Ömür Arpacı, Osman Kot, Tuna Orhan, Asuman Dabak, Zeynep Eronat, Altan Erkekli, Salih Kalyon, Alp Öyken, Naşit Özcan, Abidin Yerebakan bulunuyor.


'Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ konusu ne?


Şimdi ise “Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası” filmi için kamera karşısına geçti ve filmin başrolünü üstlenip yeni nesil ‘Temel’ olarak yola koyuldu. Filmde; sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla birlikte imkânsız bir görevin üstesinden gelmeye çalışacak olan Temel, rotasını bu sefer ırmağa değil, sevdiği uğruna Vatikan’a çevirecek.


İzleyicisine yepyeni bir ‘Temel Macerası’ sunacak olan, “Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası” 10 Kasım’da sinemalarda izleyici ile buluşacak…

“İrmağa Gideyrum” diye yola çıktı! Yıldız kadroyla rol alacak! İşte yeni filmi! ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.