TEM’de zincirleme kaza! Tır sürücüsü aracıyla kaçtı

TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde 4 araç zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada tır sürücüsü olay yerinden kaçtı. Araçların kullanılamaz hale geldiği kaza sonrasında Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

TEM Otoyolu Kocaeli geçişi Gebze ilçesi Muallimköy mevkiinde, Ankara istikametinde 4 araç zincirleme kazaya karıştı. Kaza neticesinde araçlar kullanılamaz hale gelirken, bir tır sürücüsü ise kazaya karıştığı aracıyla olay yerinden kaçtı.

TEM’de zincirleme kaza! Tır sürücüsü aracıyla kaçtı

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Şans eseri yaralananın olmadığı kaza sebebi ile Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Yolun temizlenmesi ve araçların kaldırılmasının ardından trafik tekrar normal seyrine döndü. Polis kaçan tır sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

İHA

TEM’de zincirleme kaza! Tır sürücüsü aracıyla kaçtı ile ilgili etiketler TEM Kocaeli zincirleme kaza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.