TEM'de alarm! Tanker devrildi, AFAD ölçüm yaptı...

İzmit'te TEM otoyolunda likit oksijen yüklü tanker bariyerlere çarparak devrildi. Kaza sonrası bölgede tam anlamıyla alarm verildi. İtfaiye köpük sıkarak olası bir patlamayı önlemeye çalıştı. AFAD çevrede gaz ölçümü yaptı. Neyseki korkulan olmadı kaza sürücünün alnından hafif şekilde yaralanması ile atlatıldı...

İzmit'te TEM otoyolunda likit oksijen yüklü tanker bariyerlere çarparak devrildi. Kaza sonrası bölgede tam anlamıyla alarm verildi.

İtfaiye köpük sıkarak olası bir patlamayı önlemeye çalıştı.

AFAD çevrede gaz ölçümü yaptı.

Neyseki korkulan olmadı kaza sürücünün alnından hafif şekilde yaralanması ile atlatıldı...

Kaza, sabah saatlerinde TEM otoyolu İzmit gişeleri bağlantı yolunda meydana geldi.

tAr_kaza3

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde bulunan bir fabrikaya giden Barış Aslan yönetimindeki 26 AB 730 plakalı likit oksijen yüklü tanker, bağlantı yolundaki virajda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracın üzerine köpük sıkarak olası bir patlamaya karşı önlem aldı.

tAr_kaza2

l Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekibi olay yerine gelerek ortam gazı ölçümü yaptı.

112 Acil ekibi ise alnı kanayan sürücü Barış Aslan'ı sağlık kontrolünden geçirdi.

22.5 ton likit oksijen yüklü tankerin kaldırılması için olay yerine vinç istenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TEM'de alarm! Tanker devrildi, AFAD ölçüm yaptı... ile ilgili etiketler izmit'te tanker devrildi likit oksijen tankeri devrildi afad ölçüm yaptı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.