Televizyon tarihi buna da şahit oldu!

Esra Erol'un programına katılan, kocası tarafından dolandırılan talihsiz kadın canlı yayında olayı kroki çizerek anlattı. İzleyiciler bu anları şaşkınlıkla izledi.

Bursa'da yaşayan, kariyer sahibi ve eğitimli bir anne olan 52 yaşındaki Rabia Kuru, eşi tarafından ihanete uğradığını ve 56 milyon lira dolandırıldığını iddia etti. Kuru, Esra Erol'da feryat etti.

KOCASI HER ŞEYİ PLANLAMIŞ

Eşi A.K.'nin mal varlığıyla ilgili aldığı notları Esra Erol'da programında paylaşarak yaşadıklarını anlatan Rabia Kuru, "Benimle ne zaman evleneceğini, ne zaman boşanacağını, hatta boşandıktan sonra sevgilisiyle ne zaman evleneceğini ve tüm hayatıyla ilgili tüm planlarını ajandasına not etmiş" dedi.

SADECE EMEKLİ MAAŞI KALDI

1996 yılında A.K. ile evlenen ve iş hayatında başarılı bir ivme yakaladığını belirten Kuru, "2009 yılında eşimle birlikte şirket kurmaya karar verdik. Büyük bir mal varlığına ulaştık. Arsa, lüks otomobil, tarla, şirket ve villalara sahip olduk. 56 milyon lira elimden uçup gitti. Mal varlığından sadece geriye sadece bir emekli maaşı kaldı" diye konuştu.

kocasi-tarafindan-56-milyon-tl-dolandirilan-kadin-10465930_7659_m

kocasi-tarafindan-56-milyon-tl-dolandirilan-kadin-10465930_2614_m_1

Televizyon tarihi buna da şahit oldu! ile ilgili etiketler Esra Erol kroki rabia kuru eşi sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.