Telefonunuzu satarken bir daha düşünün!

Teknolojinin ilerlemesi her ne kadar büyük avantajlar getirse de bu gelişim bir takım zorluklar da oluşturuyor. Bunlardan bir tanesi de teknoloji cihazlarındaki güvenlik sorunu. Akıllı telefonlar satışa çıkarılırken aslında çok önemli bir güvenlik problemi göz ardı edilebiliyor. Satışa çıkarılan telefondan her şey siliniyor mu? Uygulamalarda özel bilgilerimiz kayıtlı kalabiliyor mu? İşte telefon satarken dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar...

Cep telefonlarını satışa çıkarırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta güvenlik sorunu olmalı.

Çok basit görünse de aslında telefon satarken dikkat edilmesi gereken pek çok konu bulunuyor. Silindiği düşünülen pek çok özel bilgi aslında silinmemiş ya da geri yüklenmeye müsait olabilir. 

Satış işlemin gerçekleştirmeden önce şifrelerin değiştirilmesi, yedekleme işleminin yapılması ve telefondan bilgilerin silinmesi için bazı uygulamaların kullanılması büyük önem taşıyor.

TELEFON SATARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN BÜTÜN NOKTALAR İÇİN TIKLAYIN...

Telefonunuzu satarken bir daha düşünün! ile ilgili etiketler cep telefonu güvenlik sorunu Akıllı telefon telefon satışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.