Telefon jokerinde kendisini arayan yarışmacı!

'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan yarışmacının telefon jokeri için aradığı isim kendisine ikizi kadar benziyordu. Hal böyle olunca ekran başındakiler kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacının telefon jokeri için aradığı kişiyi görenler gözlerine inanamadı.

"TELEFON JOKERİNDE KENDİNİ ARAYAN YARIŞMACI"

Öyle ki yarışmacının 125 bin TL'lik soruda telefon jokeri için aradığı isim kendisine ikizi kadar benziyordu. Durum böyle olunca ortaya çıkan tablo için "Telefon jokerinde kendini arayan yarışmacı" yorumları yapıldı.

MİLYONLARCA TIK ALDI

Yarışmanın geçtiğimiz aylarda yayınlanan bölümünde yaşanan bu ilginç olayın videosu, paylaşım sitelerinde milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Telefon jokerinde kendisini arayan yarışmacı! ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster yarışmacı telefon jokeri kendisine benzeyen
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.