Tel Rıfat'ta yuvalanan hainler, cephe hatlarını mayınlarla tuzaklıyor

Sınır hattında faaliyetini artıran terör örgütü YPG/PKK, Tel Rıfat kentinin sınırlarındaki kritik noktalara mayın döşemeye başladı. Edinilen bilgiye göre, Rus yapımı ZİL model 4 askeri araç, terör örgütüne çok sayıda mayın teslim etti.

YPG/PKK'lı teröristler Tel Rıfat ilçesinin batısında yer alan Tenneb ve Cülbül'deki cephe hatlarına mayın döşemeye başladı. Suriye'nin kuzeyindeki Tel Rıfat bölgesinde yuvalanan terör örgütü YPG/PKK, askeri muhaliflerin kontrolündeki bölgelerin cephe hatlarının karşısındaki mevzilerine mayın döşüyor.

CEPHE HATLARINI GÜÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR!

AA muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, YPG/PKK'lı teröristler, son günlerde Suriye Milli Ordusu (SMO) kontrolündeki Azez ve Mare ilçelerinin Tel Rıfat ile oluşturduğu cephe hatlarını güçlendirmeye hız verdi.

RUS YAPIMI ASKERİ ARAÇ TESLİM ETTİ

Minnağ Havaalanı çevresinde yer alan YPG/PKK'nın sözde karargahına 3 Kasım sabah saatlerinde gelen Rus yapımı ZİL model 4 askeri araçtan, teröristlere çok sayıda mayın teslim edildi.

Teröristler, Türkiye sınırına yaklaşık 18 kilometre uzaklıktaki Tel Rıfat ilçesinin batısında yer alan Tenneb ve Cülbül'deki cephe hatlarına, teslim aldıkları mayınları döşemeye başladı. Terör örgütünün döşediği mayınların anti personel ve anti tank olduğu öğrenildi. Türkiye ve SMO'nun Afrin ve Fırat'ın doğusunda YPG/PKK işgalindeki bölgelere gerçekleştirdiği Zeytin Dalı ve Barış Pınarı Harekatlarında çok sayıda mayın tespit edilerek imha edilmişti.

Tel Rıfat'ta yuvalanan hainler, cephe hatlarını mayınlarla tuzaklıyor ile ilgili etiketler YPG PKK tel rıfat mayın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.