Teknoloji devleri Apple, Amazon ve Google'dan Türkiye’ye yardım

Türkiye'de 10 şehrin büyük bir şekilde etkilendiği 2 büyük depremin ardından, teknoloji devleri Apple, Amazon ve Google'dan Türkiye’ye destek açıklamaları geldi.

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin ardından yurt dışından destek ve yardım mesajları gelmeye devam ediyor.

Apple CEO'su Tim Cook, attığı tweet'te Türkiye'ye yardım edeceklerini belirtti ve şunları söyledi:

“Türkiye, Suriye ve yıkıcı depremlerden etkilenen herkese taziyelerimizi gönderiyoruz. Apple, yardım ve kurtarma çabalarına bağışta bulunacak.”

Teknoloji devleri Apple, Amazon ve Google'dan Türkiye’ye yardım

Diğer bir teknoloji devi Google'ın CEO'su Sundar Pichai de tweet ile Türkiye'ye destek mesajı yayınladı:

“Türkiye ve Suriye’de depremler sonrası büyük kayıplar yaşayan herkesi düşünüyorum. Etkilenenlere ilgili acil durum bilgilerini sağlamak için SOS uyarılarını etkinleştirdik ve hem Google hem de Google çalışanları yardım ve kurtarma çabalarını destekleyecek.”

Teknoloji devleri Apple, Amazon ve Google'dan Türkiye’ye yardım - Resim : 2

Amazon CEO’su Andy Jassy de deprem sonrası destek için Twitter'dan bir paylaşım yaptı:

“Battaniye, çadır, ısıtıcı, mama, çocuk bezi, bebek maması ve ilaç gibi bağışlanan yardım ürünlerini ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaştırmak için Amazon’un lojistik ve dağıtım ağını etkinleştiriyoruz”

Teknoloji devleri Apple, Amazon ve Google'dan Türkiye’ye yardım - Resim : 3

Teknoloji devleri Apple, Amazon ve Google'dan Türkiye’ye yardım ile ilgili etiketler deprem Google Apple Amazon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.