Teknik direktör Ömer Erdoğan: Kayserispor'la bu hafta içi sözleşme yapacağız

Kayserispor'un yeni sezon için anlaşmaya vardığı teknik direktör Ömer Erdoğan, bu hafta sözleşmeye imza atacak. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, teknik direktör Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varıldığını açıklamıştı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varmıştır" ifadesine yer verilmişti. Ömer Erdoğan, geçen sezon Atakaş Hatayspor'da görev yapmıştı.

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'dan ayrılan ve yeni sezon için Kayserispor ile anlaşmaya varan teknik direktör Ömer Erdoğan, bu hafta sözleşme yapacağını söyledi.

Eşi Pelin Erdoğan ile İtalya'da tatilde bulunan Ömer Erdoğan, Kayserispor ile anlaşmaya vardığı için mutlu olduğunu söyleyerek, "İnşallah bu anlaşma her iki taraf için de hayırlı olur. Ekibimle birlikte Kayserispor’da çalışacak olmaktan dolayı heyecanlıyım. Eşim ile birlikte şu an İtalya’da tatildeyiz. Bu hafta içi Türkiye’ye döneceğim ve ardından Kayserispor ile resmi sözleşmeyi imzalayacağız" dedi.

Teknik direktör Ömer Erdoğan: Kayserispor'la bu hafta içi sözleşme yapacağız ile ilgili etiketler Süper Lig Kayserispor ömer erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.