Teknik Direktör Okan Buruk, Galatasaray için Paris'ten İstanbul'a geliyor!

Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Okan Buruk, bugün İstanbul’a geliyor. Ailevi nedenlerinden dolayı Fransa’nın Paris şehrinde olan Buruk, saat 20.35’te İstanbul Havalimanı’na inecek. Sarı-kırmızılıların mevcut Teknik Direktör Domenec Torrent ile yollarını ayırmasının ardından Okan Buruk’u resmen açıklaması bekleniyor.

Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Okan Buruk saat 20.35’te İstanbul’a gelecek. Okan Buruk'un Galatasaray'ın başına geçebilmesi için önce Domenec Torrent ile yolların ayrılması gerekecek. Galatasaray, Torrent ile yollarını ayırdıktan sonra Okan Buruk'u duyuracak.

OKAN BURUK'UN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

Futbolculuk kariyerinde Galatasaray, Inter, Beşiktaş, Galatasaray ve eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediye takımlarında oynayan Okan Buruk, teknik adamlık kariyerine ise 2011-13 arasında A Milli Takım Futbol Takımı'nda yardımcı antrenörlük yaparak başladı. 2013-14 sezonunda Elazığspor'u çalıştıran Buruk, daha sonra Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe, Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor'u çalıştırdı. Buruk, 2019-21 arasında görev aldığı Medipol Başakşehir ile birlikte şampiyonluk yaşamıştı.

Teknik Direktör Okan Buruk, Galatasaray için Paris'ten İstanbul'a geliyor! ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Okan Buruk İstanbul Domenec Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.