Teknik Direktör Jorge Jesus'tan Austria Wien maçı öncesi futbolculara uyarı

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti. Sarı-lacivertli takım, bu sonucun ardından ligde liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, futbolcularına hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi için kritik uyarılar yaptı. Portekizli, rehavete kapılmalarını istemiyor.

Hem lig hem de Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Austria Wien maçı öncesi futbolcularıyla konuşan Portekizli teknik adam, "Her hafta üstüne koyarak, ivme kazanarak ilerliyoruz. Her galibiyet ekstra öz güven demek. Her zaman daha iyi iyisini yapmak için çalışacaksınız. Rehavete kapılmayalım" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE - WIEN MAÇI NE ZAMAN?

Sabah'ta yer alan habere göre; Süper Lig'de 7 puanla zirvede yer alan Fenerbahçe, Avrupa Ligi play-off ilk maçında Wien karşısında 2-0 kazanmıştı. Fenerbahçe, rövanş maçında 25 Ağustos Perşembe günü Kadıköy'de rakibiyle karşılaşacak.

Temsilcimiz rakibini elerse Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak. Elenmesi halinde ise Konferans Ligi'ne gidebilmek için AIK Solna - Shkendija maçının galibiyle play-off oynayacak.

Teknik Direktör Jorge Jesus'tan Austria Wien maçı öncesi futbolculara uyarı ile ilgili etiketler Süper Lig Fenerbahçe jorge jesus austria wien
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.